Dosarul în care Gruia Stoica este acuzat de trafic de influenţă, mutat la Curtea de Apel Ploieşti din cauza ”presiunilor publice”

Dosarul în care Gruia Stoica este acuzat de trafic de influenţă, mutat la Curtea de Apel Ploieşti din cauza ”presiunilor publice”

Dosarul în care Gruia Stoica este acuzat că i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie va fi judecat de Curtea de Apel Ploieşti, după ce ICCJ a admis cererea omului de afaceri de mutare a cauzei de la Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au admis marţi cererea lui Gruia Stoica de strămutare a dosarului său, omul de afaceri arătând în solicitare că judecarea cauzei la Curtea de Apel Bucureşti este mult prea mediatizată.

Instanţa a decis mutarea dosarului la Curtea de Apel Ploieşti, menţinând actele depuse la dosar la Curtea de Apel Bucureşti, unde s-a judecat cauza până în prezent.

La jumătatea lunii mai, Gruia Stoica a cerut magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ca dosarul său, judecat de Curtea de Apel Bucureşti, să fie mutat la o altă instanţă din ţară.

Avocatul lui Gruia Stoica, Ovidiu Buduşan, declara atunci, pentru MEDIAFAX, că această cerere de strămutare a dosarului la o altă curte de apel din ţară a fost formulată din cauza "presiunilor publice din jurul cazului".

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”