Dragnea (PSD): Competiția politică pentru Primăria Capitalei se resetează total

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că, în urma celor întâmplate lui Sorin Oprescu, competiția politică pentru Primăria Capitalei se "resetează" total.

"Competiția politică pentru Primăria Capitalei se resetează total în urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu. Pentru stânga nu este un lucru bun, nu este un lucru fericit, nu este ceva care ne bucură, o să vedem cum decurge dosarul, cercetările, care este evoluția, ne aflăm în fața unei situații complet noi. PSD trebuie să se gândească serios la o candidatură serioasă și credibilă la primărie și cred că vom avea această putere, dar să vedem ce se întâmplă cu Sorin și cu acest dosar — nici măcar în dosarul meu, până la hotărârea instanței nu am comentat — dar nici nu pot să mă prefac să spun că omenește nu îmi pare rău de Sorin. Sper din tot sufletul să fie până la urmă nevinovat, dar nu am de unde ști asta. Nu e ușor, nu știu ce e acolo", a spus Dragnea, la Antena 3.

El a adăugat că nu va comenta nimic despre dosarul lui Sorin Oprescu și a adăugat că nu mai crede "în scenarii" care spun că lui Oprescu i s-a înscenat ceva pentru a-l elimina din lupta politică.

"Iau act de această acțiune, nu îmi pierd timpul să mă gândesc că poate să fie un scenariu sau nu, nu cred că așa trebuie condus un partid și gestionată acțiunea politică. Noi, la partide, trebuie să discutăm despre politici publice, despre ce putem să facem pentru oameni, chestiuni de genul acesta. Eu refuz să cred că e vorba despre un scenariu, dacă, Doamne ferește, este adevărat ce este acolo", a menționat Dragnea.

Procurorii DNA l-au reținut duminică dimineața pe Sorin Oprescu, primar al municipiului București, pentru luare de mită. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar