Dragnea: Mihai Răzvan Ungureanu este un simbol al pedelismului

Dragnea: Mihai Răzvan Ungureanu este un simbol al pedelismului

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri seară că social-democrații nu înțeleg cum ar putea să dea un vot de încredere lui Mihai Răzvan Ungureanu când acesta este simbol al "pedelismului".

"Mie și unei majorități zdrobitoare din partid ne este foarte greu să înțelegem cum ar putea PSD să-i acorde un vot de încredere sau să aibă încredere în domnul Mihai Răzvan Ungureanu când acesta este simbol al pedelismului, a fost dat jos prim moțiune de cenzură votată de PSD și de PNL. Aici e vorba de încredere, când dai un vot în Parlament pentru o persoană. Nu sunt de acord cu domnul Sârbu, ne uităm la persoane, cum să nu aibă importanță pe cine numești într-un post. Prestația pe care a avut-o la guvern nouă ne face aproape imposibilă decizia de a-l susține, au fost o serie de discuții cu vita Cobe, cu unguent și așa mai departe", a spus Dragnea la TVR.

El a adăugat cred că o asemenea nominalizare trebuia să fie făcută în urma unei discuții în CSAT, cu liderii partidelor politice sau cu premierul.

"S-a întâmplat și la SRI la fel. Acolo am susținut propunerea, Edi Hellvig era un om pe care—l știam toți, era un om cu care lucrasem, un om pe care când l-am votat am avut încredere. Noi am vorbit azi în partid cred că va fi foarte greu să votăm așa ceva", a mai menționat Dragnea. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!