Dragnea: S-a decis în coaliție ca Parlamentul să fie convocat în sesiune extraordinară pe 24, 25, 26 august

Dragnea: S-a decis în coaliție ca Parlamentul să fie convocat în sesiune extraordinară pe 24, 25, 26 august

Parlamentul urmează să fie convocat în sesiune extraordinară în zilele de 24, 25 și 26 august, pentru a discuta cererea de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis pe Codul fiscal, a anunțat luni președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, după ședința coaliției de guvernare.

"În ceea ce privește rectificarea bugetară, discuțiile pe care le-am avut în BPN al PSD au fost continuate în coaliție. Susținem principiile pe care Guvernul le are în vedere, care vor fi cuprinse în ordonanța de rectificare, și anume se susțin în continuare domeniile importante — sănătate, educație, infrastructură. De asemenea, nu se taie bani de la nimeni pentru că sunt bani în plus. În ceea ce privește Codul fiscal s-a decis în coaliție, ca și calendar, 24, 25, 26 august să fie convocat Parlamentul pentru a se lua spre analiză cererea de reexaminare de la președintelui României, deci în sesiune extraordinară", a spus Dragnea, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

El a arătat că s-a discutat și despre legea salarizării, iar coaliția susține calendarul anunțat de ministrul Muncii, Rovana Plumb, — începând cu 17 august până la sfârșitul lunii să fie discuții și negocieri cu partenerii sociali, apoi o perioadă de dezbatere publică, după care proiectul de lege va fi trecut prin Guvern și va ajunge în Parlament.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale