DRAMĂ în GORJ/6 COPII şi tatăl lor au murit ASFIXIAŢI

DRAMĂ în GORJ/6 COPII şi tatăl lor au murit ASFIXIAŢI

Şase copii şi tatăl lor, găsiţi decedaţi în locuinţă, probabil intoxicaţi cu monoxid de carbon la Rovinari.

Şase fraţi cu vârste cuprinse între un an şi şapte ani, precum şi tatăl acestora au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, într-o garsonieră din Rovinari, prima ipoteză fiind că decesul ar fi fost provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon provenit de la o instalaţie de încălzire improvizată.

Potrivit primelor informaţii furnizate de primarul localităţii Rovinari, Dorin Filip, copiii au vârste cuprinse între un an şi şapte ani şi sunt fraţi, ei locuind cu tatăl lor într-o garsonieră dintr-un bloc din Rovinari.

Luni dimineaţă, cei cinci copii şi tatăl acestora au fost găsiţi decedaţi, după ce vecinii au simţit miros de gaz şi a fost spartă uşa garsonierei.

Primarul spune că locuinţa în care stăteau aceştia era încălzită cu o instalaţie termică improvizată, care în cursul nopţii de duminică spre luni nu ar mai fi evacuat gazele în exterior din cauza vântului puternic.

 Conform sursei citate, şi alţi doi copii dintr-o garsonieră de la etajul superior s-au intoxicat cu monoxid de carbon, ei fiind transportaţi la spital şi fiind în afara oricărui pericol.

La rândul său, administratorul public al oraşului Rovinari, Constantin Podaru, a spus că mama copiilor este plecată la muncă în Italia şi că familia mai are un copil, care nu a fost găsit însă în garsonieră, presupunându-se că a dormit în altă parte.

La faţa locului se află reprezentanţi ai Poliţiei Gorj, ai ISU, precum şi ai furnizorului de gaz, care a oprit alimentarea cu gaz în bloc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski