Elena Udrea: Nu mi-a trecut prin cap să candidez la Primăria Capitalei

Deputatul Elena Udrea a declarat luni că nu i-a trecut prin cap să candideze la Primăria Capitalei. "Categoric nu candidez la Primăria Generală, să nu-i vină cuiva în minte să îmi mai facă vreun dosar penal din cauza asta, deci nu candidez, nu mi-a trecut prin cap, ca dovadă că nu vreau să candidez la orice în țara asta, deci nu mă gândesc. Ceea ce am văzut și eu în emisiune, domnul președinte Traian Băsescu, având de comentat cum ar fi să candideze o femeie la Primăria Capitalei, a ales ca variantă Elena Udrea și nu varianta spusă de moderator.

Dar nu vreau să candidez în niciun caz", a afirmat Udrea, la Palatul Parlamentului, întrebată dacă are de gând să candideze la PMB așa cum a sugerat Băsescu.

Referindu-se la cazul Sorin Oprescu, ea a susținut că este vorba despre un denunț făcut înainte să se dea mita, o acțiune care a dus la un flagrant.

"Nu cunosc exact cazul dânsului, de aceea nici nu o să mă pronunț pe fond. Nu este treaba mea, avem instanțe pentru asta. Remarc doar o diferență în cazul domnului Oprescu, așa cum arată el până în acest moment.

Vorbim de un denunț făcut înainte să se întâmple darea de mită, vorbim de o acțiune care a dus la un flagrant, deci denunțul, dacă este făcut în condițiile legii, nu este contestabil și are utilitatea lui, la fel cum a prinde pe cineva săvârșind o faptă penală, în flagrant, iarăși este o probă greu de contestat. Situația, cum se vede ea astăzi, este una care să facă diferența între ce înseamnă un denunț făcut atunci când ți se pun cătușele pe masă și ori spui ceva de cineva anume ori te duci tu la pușcărie și ce înseamnă un denunț făcut corect, înainte ca fapta chiar să se petreacă", a explicat Udrea.

Ea a susținut că a văzut "cu câtă ipocrizie au sărit" lideri politici să comenteze cazul Oprescu, mulți dintre ei fiind "cei care vor urma". "O să vedem exact cât mai rămâne din aplombul cu care sar la fiecare astfel de caz să critice și să comenteze", a mai spus Udrea, adăugând că liberalii, cel puțin, au câteva "situații celebre", una dintre ele fiind Andrei Chiliman. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

4 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…