Emil Boc a oficiat căsătorii la 50 de metri înălțime

Emil Boc a oficiat căsătorii la 50 de metri înălțime

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a oficiat, sâmbătă, opt căsătorii pe o platformă ridicată la 50 de metri deasupra solului, ceea ce, potrivit organizatorilor evenimentului, reprezintă o premieră mondială. Oficierea căsătoriilor la înălțimea de 50 de metri este inclusă în seria de evenimente organizate în cadrul proiectului Cluj — Capitală Europeană a Tineretului.

"Evenimentul face parte din seria de evenimente Day 15, este un proiect lunar al Capitalei Europene a Tineretului, prin care încercăm să implicăm comunitatea locală în ceva diferit în fiecare lună. În iulie, cu ajutorul Primăriei Cluj-Napoca și a partenerilor Dinner in The Sky România, am reușit să aducem această platformă și să avem o premieră internațională în Capitala Tineretului: primarul Emil Boc este primul edil din lume care oficiază căsătorii pe o platformă la 50 de metri deasupra solului", a declarat, pentru AGERPRES, Diana Apan, purtător de cuvânt al Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului.

Cele opt cupluri căsătorite la înălțime au fost selectate prin tragere la sorți, iar urcările pe platformă au fost gratuite.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, pe aceeași platformă, va fi organizat evenimentul Party in the Sky, iar banii din donații vor fi direcționați spre o clinică în care sunt tratați copiii bolnavi de cancer.

"În seara aceasta platforma rămâne și vom avea o petrecere caritabilă. Toate donațiile care se vor face vor fi direcționate pentru renovarea saloanelor de la oncopediatrie", a completat Diana Apan. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina