Femeie atacată de câini în Pantelimon, salvată de poliţişti, care au tras focuri de armă

Femeie atacată de câini în Pantelimon, salvată de poliţişti, care au tras focuri de armă

O femeie atacată de câini în oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost salvată de poliţişti, care au folosit spray lacrimogen şi au tras cu armele spre animale pentru a le îndepărta.

Femeie atacată de câini în Pantelimon, salvată de poliţişti, care au tras focuri de armă (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Femeia a fost atacată şi doborâtă la pământ de trei câini de talie mare, miercuri, în jurul orei 03.00. Doi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov aflaţi în patrulare au intervenit pentru a o salva pe femei, însă au fost, la rândul lor, atacaţi de câini, după ce au folosit spray lacrimogen.

"Pentru îndepărtarea câinilor agresivi, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească arma din dotare, cu care au tras mai multe focuri de avertisment şi înspre animale, acestea fugind", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, din Călăraşi, a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internată, a precizat sursa citată.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…