Fostul şef al Parchetului Judecătoriei Topliţa, condamnat la un an şi opt luni de închisoare

Fostul şef al Parchetului Judecătoriei Topliţa, condamnat la un an şi opt luni de închisoare

Fostul şef al Parchetului Judecătoriei Topliţa Nicolae Ţifrea a fost condamnat de instanţa supremă, definitiv, la un an şi opt luni de închisoare cu executare, pentru luare de mită în schimbul unor soluţii favorabile în dosare.

Fostul şef al Parchetului Judecătoriei Topliţa, condamnat la un an şi opt luni de închisoare (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Totodată, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut sechestrul pus de procurorii anticorupţie asupra sumei de 5.480 de lei şi confiscarea acesteia.

Ţifrea a fost trimis în judecată de procurorii DNA în martie 2012, fiind acuzat că în perioada 2006-2008 a primit de la mai multe persoane lucrări de construcţie la vila lui din Costineşti şi la gospodăria sa, în schimbul unor soluţii favorabile în dosare.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

4 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

5 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși