Gabriel Petrea (TSD): Mihai Sturzu nu reprezintă tinerii din PSD în ieșirile din ultimele zile

Secretarul general al Tineretului Social Democrat, Gabriel Petrea, susține că Mihai Sturzu, președintele TSD, nu reprezintă tinerii din PSD în ieșirile publice din ultimele zile.

"Sâmbătă, înaintea Congresului PSD, Mihai Sturzu a cerut Comitetului Executiv al Tineretului Social Democrat sprijinul pentru o candidatură la funcția de vicepreședinte PSD. I l-am oferit, pentru că noi, tinerii din PSD, credem în echipă, în solidaritate și în prietenie.

Duminică, Mihai Sturzu, uitând de toate aceste valori, a ținut, de la tribuna Congresului PSD, cel mai ipocrit discurs din istoria partidului. Impus de Victor Ponta la șefia TSD, acum exact doi ani de zile, în urma unui Congres în care a fost singurul candidat, Mihai Sturzu acuză, fără jenă, congresele fără competiție. După ce doi ani la rând nu a fost vocea tinerilor în PSD, nici duminică el nu a reprezentat vocea organizației", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de secretarul general al TSD.

Gabriel Petrea susține că Sturzu a vorbit în numele propriului interes, pentru obiective pe care TSD nu le cunoaște.

"Problemele tinerilor din România, deci și ale celor din PSD, sunt lipsa locurilor de muncă, salariile mici, subfinanțarea educației, nu "comunismul anilor 2015".

Noi nu reprezentăm tinerii din România care se tem de Ceaușescu, presupunând că ei există, ci pe cei care se tem de sărăcie; noi nu reprezentăm tinerii care se tem de colectivizare, ci pe cei care se tem de austeritate; noi nu reprezentăm tinerii fără principii și fără valori, ci pe cei care cred în dreptate, în educație, în egalitate de șanse.

Și pentru că duminică a vorbit despre curaj, să spunem că doi ani Mihai Sturzu nu a avut curajul să se lupte pentru TSD, nu a avut curajul să critice, nu a avut curajul să facă ceva. Nici măcar nu a avut curajul să își dea demisia de onoare atunci când i s-a terminat mandatul de președinte", se arată în comunicatul semnat de secretarul general al TSD.

AGERPRES/(AS — autor: Dana Piciu, editor: Andreea Rotaru)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

2 HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la faculta…

3 BREAKING Ce scrie în raportul Jandarmeriei despre 10 august, păstrat secret până săptămâna trecută

4 ALERTĂ / Noi informații-bombă din dosarul 10 august, desecretizat de Guvern / Document INTEGRAL

5 Dăncilă, călcată-n picioare de o fostă jurnalistă RTV: „Să-ți fie rușine! I-ai învrăjbit pe români mințind că …

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde