George Copos, eliberat condiționat din închisoare; decizia este definitivă

George Copos, eliberat condiționat din închisoare; decizia este definitivă

Magistrații Tribunalului București au admis marți cererea prin care omul de afaceri George Copos a solicitat eliberarea condiționată din închisoare. Tribunalul a admis o contestație formulată de George Copos, după ce acesta a primit, pe 25 februarie, o decizie nefavorabilă din partea Judecătoriei Sectorului 5 din Capitală.

Decizia este definitivă, astfel încât George Copos va fi eliberat marți din Penitenciarul Rahova.

În timpul procesului, George Copos a cerut eliberarea din închisoare, susținând că a câștigat peste 200 de zile în anul în care a fost în detenție, amintind faptul că a scris cinci cărți, una de istorie și patru de turism, a muncit la atelierul de tâmplarie și s-a înscris la toate activitățile Penitenciarului Rahova.

De altfel, Copos a primit în luna ianuarie aviz favorabil pentru eliberare condiționată din partea Penitenciarului Rahova.

George Copos avea de executat patru ani de închisoare, în urma contopirii pedepselor primite în dosarul Loteria I, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv pe 25 august 2014 la patru ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului București.

De asemenea, el a mai fost condamnat, în martie 2014, în calitate de fost acționar majoritar al FC Rapid, la 3 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul transferurilor din fotbal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale