Giurgiu: Fetiţa de trei ani dispărută de acasă joi seară, găsită moartă. Un bărbat a fost arestat

Giurgiu: Fetiţa de trei ani dispărută de acasă joi seară, găsită moartă. Un bărbat a fost arestat

Fetiţa de trei ani din municipiul Giurgiu, dispărută de acasă în urmă cu două zile, a fost găsită moartă, sâmbătă dimineaţă. Bărbatul audiat în acest caz a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de lipsire de libertate, viol şi omor.

Giurgiu: Fetiţa de trei ani dispărută de acasă joi seară, găsită moartă. Un bărbat, dus la audieri (Imagine: Tibi Bologh/ Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE - Giurgiu: Bărbatul audiat în cazul fetiţei de trei ani dispărută de acasă şi găsită moartă, arestat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Giurgiu a admis, sâmbătă după-amiază, propunerea procurorilor de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului de 49 de ani, principalul suspect în cazul uciderii fetiţei de trei ani.

Bărbatul este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că, în ziua dispariţiei fetiţei, bărbatul a mers la familia acesteia, care este numeroasă, şi a consumat băuturi alcoolice împreună cu bărbaţii din această familie. În jurul orei 21.00, bărbatul a plecat, iar ulterior familia copilei a constatat dispariţia acesteia. O mătuşă a fetei a ieşit pe stradă să o caute, iar în momentul în care a constatat că nu o găseşte a anunţat o patrulă de Poliţie.

Poliţiştii au căutat-o pe fetiţă timp de mai multe ore la locuinţele vecinilor, la mai multe cămine sociale din zonă, de-a lungul unui canal şi într-o zonă de cale ferată, însă fără niciun rezultat. Trupul neînsufleţi al copilei a fost găsit abia sâmbătă dimineaţă, la o distanţă de patru-cinci kilometri de casa în care locuia.

Cadavrul fetiţei a fost găsit pe un câmp, în apropierea unei foste zone industriale şi a centurii oraşului Giurgiu, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, pentru necropsie şi stabilirea cauzei morţii.

Tot sâmbătă dimineaţă, poliţiştii şi procurorii l-au ridicat pe bărbatul de 49 de ani şi l-au dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Poliţiştii şi jandarmii au descoperit, sâmbătă dimineaţă, trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani, la o distanţă "relativ mare" de curtea din care copilul a dispărut joi seară, au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentaţi a Poliţiei Giurgiu.

Fetiţa de trei ani din Giurgiu a dispărut din curtea casei familiei sale joi seară. Copilul a fost lăsat să se joace în curte, iar în jurul orelor 21.00 - 22.00 familia a constatat dispariţia fetiţei şi a anunţat Poliţia.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au căutat-o pe fetiţă. Sâmbătă au fost angrenaţi şi câini special dresaţi pentru luarea urmelor şi căutarea persoanelor.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani