Hunedoara: Coloana oficială a ministrului fondurilor europene, implicată într-un accident de circulație

Hunedoara: Coloana oficială a ministrului fondurilor europene, implicată într-un accident de circulație

Coloana oficială a ministrului fondurilor europene, Marius Nica, a fost implicată vineri într-un accident de circulație produs pe DN 66, între localitățile Pui și Hațeg, din județul Hunedoara. Din primele informații, în accident a fost rănită secretarul de stat Roxana Mânzatu și șoferul mașinii în care se afla aceasta. Cei doi au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Conform unor surse neoficiale, accidentul a avut loc după ce un autoturism ce venea din sens opus coloanei a încetinit la întâlnirea cu aceasta, moment în care a fost lovit din spate de o dubiță. Apoi, autoturismul a fost proiectat în mașina în care se afla Roxana Mânzatu, ea și șoferul fiind răniți. Alte două persoane aflate în cele două mașini ce nu făceau parte din coloana oficială au suferit diverse traumatisme.

"Răniții se află la Spitalul Județean de Urgență Deva și sunt în procedură de evaluare medicală. Medicii le vor acorda toate îngrijirile de specialitate necesare. Va fi făcută și o tomografie computerizată", a declarat directorul Spitalului Județean de Urgență Deva, Călin Laza.

Coloana venea din Valea Jiului, unde ministrul Nica a avut o întâlnire cu primarii din zonă și se îndrepta spre Deva, unde era programată o acțiune similară cu șefii administrațiilor locale din centrul și nordul județului Hunedoara. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu