IGPR: Mai multe persoane bănuite de infracțiuni cu violență, audiate la Poliția Găești

Mai multe persoane bănuite de infracțiuni contra persoanei au fost duse cu mandat la audieri la sediul Poliției orașului Găești, informează miercuri Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Persoanele din localitățile dâmbovițene Voia și Pătroaia aduse la audieri în urma punerii în executare, miercuri dimineața, a celor 17 mandate de aducere au legătură cu un omor petrecut în noaptea de 16 aprilie, între familia celui ucis și a agresorului izbucnind un conflict.

''Este vorba despre persoane implicate în conflictul cauzat de omorârea, pe fondul consumului de alcool, a unui bărbat din Voia în data de 16 aprilie.

Bărbatul din Voia, de 54 de ani, a fost lovit de un altul, de 28 de ani, din Pătroaia. Între familiile celor implicați în acest incident a izbucnit ulterior un conflict, iar acum mai multe persoane au fost aduse la audieri la Poliția Găești'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița, Alexandra Niculae.

Polițiștii din Dâmbovița, împreună cu cei din Argeș, au pus în executare, miercuri dimineața, 17 mandate de aducere, pe numele unor persoane din localitățile Pătroaia și Voia, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire și alte violențe și violare de domiciliu.

Cei în cauză au fost duși la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

La activități au participat peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale Județelor Dâmbovița și Argeș, luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenție și Acțiuni Speciale București și jandarmi. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

2 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…

3 VIDEO Judecați voi! / Tânăr, în Centrul Vechi, despre coronavirus: „De ce să ne fie frică? Nu există, doamnă, aș…

4 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

5 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …