Întâlnire Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni (surse)

Întâlnire Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni (surse)

Premierul Victor Ponta ar putea avea joi în jurul prânzului o întâlnire instituțională cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, au confirmat surse oficiale pentru AGERPRES.

Șeful Guvernului a participat joi dimineață la un eveniment legat de Ziua Copilului la Palatul Victoria, de la care a plecat însoțit de președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că nu este momentul modificării Codului penal și a celui de procedură penală, arătând că va purta discuții cu factorii de decizie, inclusiv cu premierul Victor Ponta, pentru abandonarea acestor intenții.

"Nu cred că este momentul pentru modificări la Codul penal și Codul de procedură penală iar dacă se fac, voi folosi toate instrumentele care sunt la îndemâna președintelui pentru a nu trece aceste modificări", a declarat Iohannis.

El a spus că va discuta cu premierul Victor Ponta pentru "abandonarea" intențiilor de modificare a codurilor penale.

"Voi purta discuții cu factorii de decizie în sensul abandonării acestor intenții de modificare în Codul penal și Codul de procedură penală. (...) Acest articol 301 nu l-am discutat concret, dar fiți sigur că îl voi discuta (cu Victor Ponta — n.r.)", a spus șeful statului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

3 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

4 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

5 Rudă: „Era un pic răcită. Nu se poate așa ceva, nu există” / Ea este Denisa, tânăra însărcinată și infectată cu …