Întâlnire Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni (surse)

Întâlnire Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni (surse)

Premierul Victor Ponta ar putea avea joi în jurul prânzului o întâlnire instituțională cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, au confirmat surse oficiale pentru AGERPRES.

Șeful Guvernului a participat joi dimineață la un eveniment legat de Ziua Copilului la Palatul Victoria, de la care a plecat însoțit de președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că nu este momentul modificării Codului penal și a celui de procedură penală, arătând că va purta discuții cu factorii de decizie, inclusiv cu premierul Victor Ponta, pentru abandonarea acestor intenții.

"Nu cred că este momentul pentru modificări la Codul penal și Codul de procedură penală iar dacă se fac, voi folosi toate instrumentele care sunt la îndemâna președintelui pentru a nu trece aceste modificări", a declarat Iohannis.

El a spus că va discuta cu premierul Victor Ponta pentru "abandonarea" intențiilor de modificare a codurilor penale.

"Voi purta discuții cu factorii de decizie în sensul abandonării acestor intenții de modificare în Codul penal și Codul de procedură penală. (...) Acest articol 301 nu l-am discutat concret, dar fiți sigur că îl voi discuta (cu Victor Ponta — n.r.)", a spus șeful statului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro