Iohannis: Privesc cu încredere spre 2016; vreau ca schimbările în bine să capete contur și consistență

Iohannis: Privesc cu încredere spre 2016; vreau ca schimbările în bine să capete contur și consistență

Președintele Klaus Iohannis privește cu încredere anul 2016, el afirmând, joi, în mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, că depinde numai de noi să folosim oportunitățile pe care le avem pentru a progresa și a face din România țara pe care ne-o dorim.

Va urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri si mai înalt în aspiratii. Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbarile în bine sa capete contur si consistenta. Depinde numai de noi sa folosim oportunitatile pe care le avem pentru a progresa si a face din România tara pe care ne-o dorim. La mul?i ani, dragi români, oriunde v-ati afla!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, 31 December 2015

"Dragi români, astăzi, când sărbătorim trecerea în noul an, vă urez tuturor un 2016 fericit, bogat în împliniri și mai înalt în aspirații. (...) Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur și consistență. Depinde numai de noi să folosim oportunitățile pe care le avem pentru a progresa și a face din România țara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla!", spune șeful statului în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook .

Iohannis arată că pentru "noi toți anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă, cu decizii dificile, dar necesare".

"2015 a fost, însă, și anul recâștigării normalității, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucții profunde la nivelul societății românești. Cu speranță, curaj și determinare, românii au demonstrat că orice impas poate fi depășit", mai spune președintele Klaus Iohannis.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...