Iohannis: Privesc cu încredere spre 2016; vreau ca schimbările în bine să capete contur și consistență

Președintele Klaus Iohannis privește cu încredere anul 2016, el afirmând, joi, în mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, că depinde numai de noi să folosim oportunitățile pe care le avem pentru a progresa și a face din România țara pe care ne-o dorim.

Va urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri si mai înalt în aspiratii. Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbarile în bine sa capete contur si consistenta. Depinde numai de noi sa folosim oportunitatile pe care le avem pentru a progresa si a face din România tara pe care ne-o dorim. La mul?i ani, dragi români, oriunde v-ati afla!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, 31 December 2015

"Dragi români, astăzi, când sărbătorim trecerea în noul an, vă urez tuturor un 2016 fericit, bogat în împliniri și mai înalt în aspirații. (...) Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur și consistență. Depinde numai de noi să folosim oportunitățile pe care le avem pentru a progresa și a face din România țara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla!", spune șeful statului în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Iohannis arată că pentru "noi toți anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă, cu decizii dificile, dar necesare".

"2015 a fost, însă, și anul recâștigării normalității, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucții profunde la nivelul societății românești. Cu speranță, curaj și determinare, românii au demonstrat că orice impas poate fi depășit", mai spune președintele Klaus Iohannis.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă