Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil a fost expulzat din România

Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil a fost expulzat din România

Polițiștii l-au expulzat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe cetățeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil în România de către Curtea de Apel București.
Potrivit unui comunicat al MAI remis duminică AGERPRES, la data pronunțării instanței de judecată, bărbatul, în vârsta de 52 ani, a fost luat în custodie publică și cazat într-unul dintre centrele aflate în subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări.

Acesta a fost escortat de către polițiștii de la imigrări până în țara de origine, unde a fost predat autorităților competente, relevă sursa citată.

Potrivit MAI, la ieșirea din țară, pe numele cetățeanului iordanian s-a instituit măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioada de 15 ani.

Inspectoratul General pentru Imigrări este structura care, potrivit competențelor, pune în executare hotărârea instanței prin care un cetățean străin este declarat indezirabil.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins vineri lui Jamal Abdel Jabbar Khalil un recurs la sentința Curții de Apel București din 29 decembrie 2015, prin care a fost declarat indezirabil pe teritoriul României, decizia fiind definitivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia