Judecătorul Dragomir:L-am ţinut pe Bercea în închisoare, nu înţeleg de ce familia lui vorbea de mine

Judecătorul Dragomir:L-am ţinut pe Bercea în închisoare, nu înţeleg de ce familia lui vorbea de mine

Judecătorul ICCJ Iulian Dragomir a declarat pentru MEDIAFAX, joi, după mediatizarea unei discuţii în care rudele lui Bercea Mondial menţionau numele său, că a respins patru acţiuni ale interlopului şi că neagă orice implicare a sa cu familia acestuia.

Magistratul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la care, potrivit unei stenograme, şi-ar fi dorit familia lui Bercea să ajungă dosarul acestuia, a precizat că a respins, în decembrie 2011 şi aprilie 2012, două cereri de strămutare a cauzelor interlopului de la Curtea de Apel Craiova la o altă instanţă egală în grad, iar în octombrie 2012 şi iunie 2013 a respins şi recursurile la măsura arestării dispusă în cazul aceleiaşi persoane.

În acest context, judecătorul spune că nu înţelege de ce membrii familiei Anghel purtau discuţii în care arătau că ar dori ca dosarele lui Bercea Mondial să ajungă la el.

Dragomir a precizat că a aplicat cu fermitate legea în dosarele pe care le judecă şi, pe de altă parte, că nu este originar din Craiova, aşa cum spunea, conform aceleiaşi stenograme, fiul lui Bercea.

Precizările magistratului vin după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora în dosarul de trafic de influenţă al lui Mircea Băsescu apare stenograma unei discuţii în care rudele lui Bercea Mondial menţionează posibilitatea ca dosarul interlopului să fie judecat de Dragomir de la "Înalta Curte", despre care spun că ar fi din Craiova.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică