Liviu Dragnea și-a prezentat demisia în BPN al PSD, dar o decizie va fi luată miercuri de CExN

Liviu Dragnea și-a prezentat demisia în BPN al PSD, dar o decizie va fi luată miercuri de CExN

Liviu Dragnea și-a prezentat demisia din funcția de președinte executiv al PSD, luni, în ședința Biroului Permanent Național, dar o decizie va fi luată miercuri de Comitetul Executiv Național al partidului.

* Dragnea: Mandatul meu a fost depus pe masa BPN; absolut toți colegii au respins această idee

"Am avut o discuție cu colegii mei din BPN. Absolut toți n-au fost de acord cu demisia d-lui Dragnea și atunci mergem miercuri și ne întâlnim în forul mai mare, în Comitetul Executiv Național, să vedem exact ce avem de făcut, pentru că e o situație extrem de importantă. Suntem sancționați tot PSD-ul pentru că l-am suspendat pe Băsescu și pentru referendumul din 2012. Cei de la PNL, în stilul lor obișnuit, s-au fofilat și nu mai știu nimic de Băsescu și de Referendumul 2012 și vreau să discutăm cu toții ce măsuri avem de luat", a declarat președintele PSD, Victor Ponta.

El a precizat că Liviu Dragnea și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD. "Liviu Dragnea și-a prezentat demisia și tot BPN-ul a spus că... Mă rog, am fost PSD cu PNL care l-am suspendate pe Băsescu, acuma PNL-ul s-a fofilat, a scăpat. Doar nu l-a suspendat Dragnea singur pe Băsescu", a adăugat Ponta.

Întrebat despre decizia Consiliului Național din martie referitoare la faptul că social-democrații care au probleme cu justiția își pierd funcția, Victor Ponta a reamintit că aceasta se referă la cei condamnați pentru corupție. "Cred că dvs. știți să citiți în limba română și cred că știți că acea decizie se referă la fapte de corupție", a spus președintele PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA