Liviu Dragnea și-a prezentat demisia în BPN al PSD, dar o decizie va fi luată miercuri de CExN

Liviu Dragnea și-a prezentat demisia în BPN al PSD, dar o decizie va fi luată miercuri de CExN

Liviu Dragnea și-a prezentat demisia din funcția de președinte executiv al PSD, luni, în ședința Biroului Permanent Național, dar o decizie va fi luată miercuri de Comitetul Executiv Național al partidului.

* Dragnea: Mandatul meu a fost depus pe masa BPN; absolut toți colegii au respins această idee

"Am avut o discuție cu colegii mei din BPN. Absolut toți n-au fost de acord cu demisia d-lui Dragnea și atunci mergem miercuri și ne întâlnim în forul mai mare, în Comitetul Executiv Național, să vedem exact ce avem de făcut, pentru că e o situație extrem de importantă. Suntem sancționați tot PSD-ul pentru că l-am suspendat pe Băsescu și pentru referendumul din 2012. Cei de la PNL, în stilul lor obișnuit, s-au fofilat și nu mai știu nimic de Băsescu și de Referendumul 2012 și vreau să discutăm cu toții ce măsuri avem de luat", a declarat președintele PSD, Victor Ponta.

El a precizat că Liviu Dragnea și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD. "Liviu Dragnea și-a prezentat demisia și tot BPN-ul a spus că... Mă rog, am fost PSD cu PNL care l-am suspendate pe Băsescu, acuma PNL-ul s-a fofilat, a scăpat. Doar nu l-a suspendat Dragnea singur pe Băsescu", a adăugat Ponta.

Întrebat despre decizia Consiliului Național din martie referitoare la faptul că social-democrații care au probleme cu justiția își pierd funcția, Victor Ponta a reamintit că aceasta se referă la cei condamnați pentru corupție. "Cred că dvs. știți să citiți în limba română și cred că știți că acea decizie se referă la fapte de corupție", a spus președintele PSD. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cine minte? / Blandiana, acuzaţii grave la adresa lui Dinescu. Ce ar fi spus acesta despre tinerii morţi la Revo…

2 ULTIMA ORĂ Uragan DNA la 22 de instituții publice și 12 firme apropiate de Darius Vâlcov privind contractele d…

3 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

4 ULTIMA ORĂ Soția bărbatului care a omorât doi muncitori în Onești a fost reținută / În poșeta femeii au fost găs…

5 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...