Lovitură de teatru în cazul ELODIA. Iată ce iese la iveală!

Lovitură de teatru în cazul ELODIA. Iată ce iese la iveală!

Dosarul „Elodia”, invocat la Curtea de Apel Timișoara pentru eliberarea unui bărbat acuzat că și-a ucis partenerul de afaceri dispărut fără urmă / FOTO: www.arhiblog.ro

Dosarul "Elodia", invocat la Curtea de Apel Timișoara pentru eliberarea unui bărbat acuzat că și-a ucis partenerul de afaceri dispărut fără urmă.

Omul de afaceri arădean Adrian Buleu, acuzat că l-a ucis în luna mai a anului trecut pe Abel Apostol, partenerul său de afaceri, a cerut eliberarea din arest preventiv. Cu ocazia pledoariei, avocatul lui Buleu a invocat cazul „Elodia", scrie  redesteptarea.ro.

Dosarul de omor în care este judecat arădeanul Adrian Buleu a ajuns la Curtea de Apel Timișoara, unde s-a discutat miercuri prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Buleu, acuzat că l-a ucis pe partenerul său de afaceri, Abel Apostol, în luna mai a anului trecut. În cadrul procesului, avocatul lui Buleu a solicitat eliberarea din arest preventiv a clientului său, condamnat în primă instanță la 13 ani de închisoare, invocând celebrul dosar „Elodia”.

"Instanța a pus în discuție menținerea arestării preventive. Dânsul este condamnat în primă instanță. Noi am susținut și în primă instanță că e vorba de un omor specific care a fost greșit cercetat. Pentru a dovedi infracțiunea de omor trebuie să dovedești faptul că persoana respectivă nu mai este în viață. Dovezi clare și intenția de a ucide nu există. Am făcut asemănarea cu cazul Cioacă, unde în existența mai multor probe decât aici, neexistând dovada certă de a ucide, instant a recalificat fapta în lovituri cauzatoare de moarte", a spus avocatul Kociș Ioan.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!