Lovitură de teatru în cazul ELODIA. Iată ce iese la iveală!

Lovitură de teatru în cazul ELODIA. Iată ce iese la iveală!

Dosarul „Elodia”, invocat la Curtea de Apel Timișoara pentru eliberarea unui bărbat acuzat că și-a ucis partenerul de afaceri dispărut fără urmă / FOTO: www.arhiblog.ro

Dosarul "Elodia", invocat la Curtea de Apel Timișoara pentru eliberarea unui bărbat acuzat că și-a ucis partenerul de afaceri dispărut fără urmă.

Omul de afaceri arădean Adrian Buleu, acuzat că l-a ucis în luna mai a anului trecut pe Abel Apostol, partenerul său de afaceri, a cerut eliberarea din arest preventiv. Cu ocazia pledoariei, avocatul lui Buleu a invocat cazul „Elodia", scrie  redesteptarea.ro.

Dosarul de omor în care este judecat arădeanul Adrian Buleu a ajuns la Curtea de Apel Timișoara, unde s-a discutat miercuri prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Buleu, acuzat că l-a ucis pe partenerul său de afaceri, Abel Apostol, în luna mai a anului trecut. În cadrul procesului, avocatul lui Buleu a solicitat eliberarea din arest preventiv a clientului său, condamnat în primă instanță la 13 ani de închisoare, invocând celebrul dosar „Elodia”.

"Instanța a pus în discuție menținerea arestării preventive. Dânsul este condamnat în primă instanță. Noi am susținut și în primă instanță că e vorba de un omor specific care a fost greșit cercetat. Pentru a dovedi infracțiunea de omor trebuie să dovedești faptul că persoana respectivă nu mai este în viață. Dovezi clare și intenția de a ucide nu există. Am făcut asemănarea cu cazul Cioacă, unde în existența mai multor probe decât aici, neexistând dovada certă de a ucide, instant a recalificat fapta în lovituri cauzatoare de moarte", a spus avocatul Kociș Ioan.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

2 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

3 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID

4 Judecați voi / A manipulat Recorder? Manipulează omul PNL?

5 Corupție generalizată! / DNA tocmai a reținut un șobolan din Caraș Severin! Oameni buni, România trebuie să iasă…