Mai puțin de jumătate dintre candidații la Titularizare  au obținut  note peste 7 la proba scrisă

Mai puțin de jumătate dintre candidații la Titularizare  au obținut  note peste 7 la proba scrisă

Notele la proba scrisă susținută luni, 21 iulie, de candidați în cadrul examenului național de Titularizare au fost astăzi date publicității pe site-ul edu.ro, mai puțin de jumătate dintre cei care vor să fie profesori reușind note peste 7, astfel încât să intre în cursa pentru un post pe perioadă nedeterminată. 48,66% indică o promovabilitate mai mică decât în 2013 și 2012, mai mult, 20% dintre cei peste 32.000 candidați la examenul din acest an obținând note sub 5.

Candidații nemulțumiți de notele afișate vor putea depune, astăzi și mâine, contestații, rezultatele finale urmând să fie date publicității pe 30 iulie.

În acest an sunt disponibile  4.761 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (2.699 în mediul urban şi 2.062 în mediul rural), care pot fi ocupate de candidați care au obținut note peste 7 la examenul de Titularizare. Cele mai multe dintre ele sunt de educator/profesor pentru învățământul preșcolar (1165), urmate de învățător/profesor pentru învățământul primar (867),  educație muzicală specializată  (344) și limba și literatura engleză (223). Primele două specializări sunt, de altfel, și cele mai solicitate (4.985candidați pentru educatoare/profesori pentru învăţământ preşcolar,  3.963- învăţători/profesori pentru învăţământ primar).  Top-ul specializărilor solicitate continuă cu limba şi literatura română - 3.083, educaţie fizică - 2.676 şi limba şi literatura engleză 2.254. Rezultatele pe județe le puteți accesa pe http://titularizare.edu.ro/.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

3 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS