Mihnea Motoc și Viorel Moșanu, acreditați ambasadori în Marea Britanie, respectiv Belarus

Mihnea Motoc și Viorel Moșanu, acreditați ambasadori în Marea Britanie, respectiv Belarus

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretele privind acreditarea lui Mihnea Motoc și Viorel Moșanu în calitatea de ambasadori extraordinari și plenipotențiari ai României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv Republica Belarus, informează Administrația Prezidențială.

Mihnea Motoc și Viorel Moșanu au fost avizați favorabil de comisiile de politică externă ale Parlamentului pentru cele două posturi după audierile din 12 mai.

Președintele Klaus Iohannis a aprobat pe 30 aprilie numirea mai multor ambasadori, printre care s-au numărat și Mihnea Motoc și Viorel Moșanu.

Tot marți, șeful statului a semnat decretele pentru supunerea spre adoptare Parlamentului a acceptării Amendamentului de la Doha, adoptat la Doha, la 8 decembrie 2012, la Protocolul de la Kyoto la Convenția — cadru a Națiunilor Unite asupra schimbărilor climatice, adoptat la 11 decembrie 1997 și a Acordului de Parteneriat Economic Preliminar între Cote d'Ivoire, pe de o parte, și Comunitatea Europeană și Statele sale Membre, pe de altă parte, semnat la Abidjan, la 26 noiembrie 2008, și la Bruxelles, la 22 ianuarie 2009, mai precizează Administrația Prezidențială.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”