MINIVACANŢA de 1 Mai: Aproximativ 25.000 de turişti, aşteptaţi la Mamaia

MINIVACANŢA de 1 Mai: Aproximativ 25.000 de turişti, aşteptaţi la Mamaia

Aproximativ 25.000 de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai la Mamaia, unde vor fi organizate concerte, o paradă cu maşini, petreceri în cluburi, dar şi un show de lasere şi lansarea a sute de lampioane, primii turişti începând deja să sosească în staţiune.

Preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că primii turişti au început să vină deja în staţiune, iar hotelierii sunt pregătiţi să-i primească.

"Din punct de vedere al hotelierilor, suntem pregătiţi, de astăzi primim deja turişti. Din punct de vedere al investiţiilor s-au cam terminat în zona hotelieră, s-au făcut de către colegii mei investiţii masive şi anul acesta. Vom lucra la capacitate maximă de mâine (n.r. - joi), iar vârful de lance va fi vineri, sâmbătă, când în Mamaia vor fi 25.000 de turişti", a afirmat Nicolae Bucovală.

De asemenea, Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, a afirmat, în aceeaşi conferinţă de presă, că mulţi dintre turiştii care vor veni pe litoral în minivacanţa de 1 Mai se vor afla la Mamaia.

"80 la sută dintre turiştii care vor fi cazaţi între 1 şi 4 mai pe litoral vor fi în Mamaia, aşa arată prognoza din partea hotelierilor şi agenţiilor de turism", a explicat Corina Martin.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică