Mircea Badea înjură mamele altora. Pe a lui o respectă?+VIDEO

,,..mama lui Cartianu obisnuieşte să mănânce covrigii cu care umblă câinii în coadă. În cazul în care aceştia nu au covrig, se multumeşte chiar cu coada. Inclusiv cea din faţă”.

Pe internet a început să circule filmulețul disputei verbale pe care Mircea Badea a avut-o cu un trecător într-una din emisiunile de după condamnarea lui Dan Voiculescu. 

Reacția Cretinului Antenei 3 nu s-a lăsat așteptată: „Vino-ncoace să-ți rup capu’ ”, a țipat Badea(să fi rămas cetățeanul cu pricina fără cap între timp?). „O să regrete mă-ta!”, îi mai strigă vedeta antenistă trecătorului, după cum vedeți în filmul de mai jos.

Însă Mircea Badea a mai trecut marţi o barieră. 

Clovnul de la Antena 3, supărat pe o povestioară spusă de Cartianu pe seama lui, a atacat-o într-un mod incalificabil pe mama acestuia:

,,Grigore Cartianu, dupa ce a tras pe nas niste cacat, il si mananca scrijelind un delir despre mine. 
Ei bine, cineva de pe feisbuc mi-a povestit că mama lui Cartianu obisnuieşte să mănânce covrigii cu care umblă câinii în coadă. În cazul în care aceştia nu au covrig, se multumeşte chiar cu coada. Inclusiv cea din faţă”, a scris Mircea Badea pe contul de Facebook.
Ce scrisese Grigore Cartianu de a declanșat acest atac suburban și subuman a lui Mircea Badea? O povestioară pe Facebook despre un episod petrecut în urmă cu câțiva ani la sala de sport a Facultății de Drept.

Un prieten de pe Facebook îmi relatează o întâmplare petrecută în urmă cu câțiva ani, avându-l în prim-plan pe caraghiosul Mircea Badea, a povestit Cartianu.
“La sala de sport de la Facultatea de Drept se antrenau niște sportivi în lupte de contact, buni băieții. Nu știu cum a ajuns Mircea Badea la acea sală, dar omul era pornit pe fapte mari, până când l-a pus la punct un puștan cu un picior în cap!
Faza a fost așa: Mirciulică cel viteaz a vrut să se dea cocoș și a zis că vrea să facă și el la mănuși cu <> de acolo. Printre acei <> erau și doi tipi care tocmai se întorseseră din Rusia. Dacă senseiul i l-ar fi dat pe oricare dintre cei doi, Mircea Badea era astăzi paralizat! I l-a dat pe cel mai slăbuț din sală, slăbuț în comparație cu cei doi. Toată tăvăleala celor doi a durat 15-20 de secunde, atât s-a maimuțărit Badea, că puștanu’ i-a dat un picior în cap și, atentie!, smardoiu’ Mircea Badea a leșinat, a leșinat pe bune. A fost resuscitat pentru a-și reveni. Știi ce a spus după acest episod? Că nu a fost bine încălzit!”
Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea-așa!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel