Mircea Badea, înjurătorul de mame, umilit de motociclistul pe care ameninţa că îl rupe în două/Exact ca pe vremea lui Ceauşescu, Ponta a trimis miliţienii să îi împrăştie pe oamenii care se uitau

Mircea Badea, înjurătorul de mame, umilit de motociclistul pe care ameninţa că îl rupe în două/Exact ca pe vremea lui Ceauşescu, Ponta a trimis miliţienii să îi împrăştie pe oamenii care se uitau

Mircea Badea a fost vizitat din nou de motocicliști: „Să văd ce demonstrezi, ai zis că tu te bați”. Badea: „M-am răzgândit”

Slugoiul înjurător de mame  Mircea Badea s-a transformat în mieluşel în faţa motocicliştilor. Pentru a doua seară consecutiv, acesta a fost vizitat de motociclişti, după ce i-a înjurat în direct. De această dată însă, a fost provocat direct de unul dintre ei, moment în care s-a pitit în spatele miliţienilor trimişi, ca pe vremea lui Ceauşescu, să apere de pulime pe odraslele nomenclaturiştilor. 

Miliţienii au evacuat prompt zona, iar toţi cei care "deranjau" vedeta au fost nevoiţi să părăsească zona. Un tratament absolut discreţionar din partea acestor idioţi care jignesc haina pe care o îmbracă.

Discuție între Mircea Badea și un motociclist:

„Motociclist: Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?
Badea: Mă, tu acum ce vrei exact?
Motociclist: Să vad ce demonstrezi. Că ești bun, că faci, că dregi. Ca tu te bați
Badea: Pai prietene știi ce am zis sau nu știi ce am zis?
Motociclist: Da, că sportivii K1 sunt niște ratați”

„Tu m-ai amenințat pe mine, tu mi-ai spus mie pe post național că îmi faci, că îmi dregi, că mă îndoi. Am venit aici, pune în aplicare”, i-a spus bărbatul prezentatorului.

„M-am răzgândit, am reevaluat”, i-a replicat Mircea Badea.

Şi, în timp ce dădea înapoi, Mircea Badea a chemat în ajutor miliţienii de la Rutieră şi jandarmii. Care au venit imediat.

Zeci de miliţieni şi jandarmi au făcut un cordon de apărare în jurul acestui cretin, dovedind că trăim deja într-o ţară care s-a transformat într-o dictatură a proştilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?