Miting de protest împotriva lui Victor Ponta, la Piața Universității

Miting de protest împotriva lui Victor Ponta, la Piața Universității

Peste 200 de persoane s-au adunat joi seară la Piața Universității, în urma unui apel lansat pe o rețea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta să demisioneze.

Prezent la protest, președintele "Salvați Bucureștiul", Nicușor Dan, a declarat că anunțul de miting l-a primit prin intermediul facebook de la o organizație intitulată "Salvăm", din afara politicului, precizând că solicită demisia lui Victor Ponta "pentru că, prin influența pe care o are, a blocat accesul Justiției la propriul dosar și, prin aceasta, a pus sub semnul întrebării statul de drept în România".

Lucian, un protestatar, a afirmat, la rândul său, că a venit la Universitate să-i ceară "mai hotărât" lui Ponta să-și dea demisia din funcție și "să nu mai se acopere de imunitate".

Participanții la protest scandează "Jos Ponta!". Protestul se desfășoară fără incidente, la fața locului aflându-se jandarmi și polițiști. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”