Miting de protest împotriva lui Victor Ponta, la Piața Universității

Miting de protest împotriva lui Victor Ponta, la Piața Universității

Peste 200 de persoane s-au adunat joi seară la Piața Universității, în urma unui apel lansat pe o rețea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta să demisioneze.

Prezent la protest, președintele "Salvați Bucureștiul", Nicușor Dan, a declarat că anunțul de miting l-a primit prin intermediul facebook de la o organizație intitulată "Salvăm", din afara politicului, precizând că solicită demisia lui Victor Ponta "pentru că, prin influența pe care o are, a blocat accesul Justiției la propriul dosar și, prin aceasta, a pus sub semnul întrebării statul de drept în România".

Lucian, un protestatar, a afirmat, la rândul său, că a venit la Universitate să-i ceară "mai hotărât" lui Ponta să-și dea demisia din funcție și "să nu mai se acopere de imunitate".

Participanții la protest scandează "Jos Ponta!". Protestul se desfășoară fără incidente, la fața locului aflându-se jandarmi și polițiști. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi, cum zice omul ăsta?

5 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?