Monica Iacob Ridzi s-a predat la IPJ Cluj

Monica Iacob Ridzi s-a predat la IPJ Cluj

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi s-a predat, luni, la IPJ Cluj, după ce a fost condamnată definitiv de ÎCCJ la 5 ani de închisoare cu executare.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că aceasta s-a predat polițiștilor din Cluj în jurul orei 17,50 și că a fost dusă la secția exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla.

Aceleași surse au precizat că Monica Iacob Ridzi s-a prezentat la sediul IPJ Cluj însoțită de soțul său, spunând că are probleme grave de sănătate și că a fost externată recent din spital.

Potrivit reglementărilor legale, persoanele care urmează să-și execute pedeapsa cu închisoarea sunt ținute mai multe zile în carantină, perioadă în care li se fac controale medicale și le este evaluată starea de sănătate.

Monica Iacob Ridzi s-a predat luni după-amiază polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj, a confirmat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, scm. Bogdan Nițu.

''Mandatul de executare a pedepsei a ajuns la IPJ Hunedoara. Polițiștii s-au deplasat de îndată la domiciliul indicat, dar, în paralel, Monica Iacob Ridzi s-a predat colegilor de la IPJ Cluj'', a spus Nițu.
Monica Iacob Ridzi a fost condamnată pentru abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

4 Foarte interesante amănunte!

5 Lumea interlopă este în doliu