Necolaiciuc aşteaptă sentinţele în alte trei dosare. Prejudiciul adus CFR este de peste 56 milioane de euro

Necolaiciuc aşteaptă sentinţele în alte trei dosare. Prejudiciul adus CFR este de peste 56 milioane de euro

Fostul al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare, nu încheie problemele pe care le are cu justiţia, el fiind judecat în alte trei dosare penale, aflate încă în faza primei instanţe, chiar dacă au ajuns în faţa judecătorilor din 2008, respectiv din 2009.

Cele trei dosare în care este implicat fostul director al CFR sunt încă în etapa în care sunt efectuate expertize financiar contabile. Chiar dacă a fost citat de numai puţin de 234 de ori, Judecătoria Sectorului 1 nu a putut emite, în cei şase ani de când Necolaiciuc se află pe listele de şedinţe ale instanţei, o sentinţă în aceste trei dosare.

Abuzul în serviciu şi corupţia sunt infracţiunile care l-au adus în faţa instanţei pe Necolaiciuc, iar faptul că fostul director al CFR ar fi prejudiciat compania cu aproximativ 56,7 milioane de euro i-a făcut pe procurori să redacteze alte trei rechizitorii, pe lângă cel care a fost deja confirmat de către Curtea de Apel Bucureşti, prin condamnarea sa la patru ani şi jumătate.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nou amantlâc în alcovul Bucureștiului? / Întâlnire amoroasă între o „fostă” și un „actual”

2 Așa o fi?

3 Doliu printre „valori” / A murit „regele maneliștilor”

4 Umilitor! / Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț austriac într-o arie protejată din…

5 De citit, de știut