Necolaiciuc aşteaptă sentinţele în alte trei dosare. Prejudiciul adus CFR este de peste 56 milioane de euro

Necolaiciuc aşteaptă sentinţele în alte trei dosare. Prejudiciul adus CFR este de peste 56 milioane de euro

Fostul al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare, nu încheie problemele pe care le are cu justiţia, el fiind judecat în alte trei dosare penale, aflate încă în faza primei instanţe, chiar dacă au ajuns în faţa judecătorilor din 2008, respectiv din 2009.

Cele trei dosare în care este implicat fostul director al CFR sunt încă în etapa în care sunt efectuate expertize financiar contabile. Chiar dacă a fost citat de numai puţin de 234 de ori, Judecătoria Sectorului 1 nu a putut emite, în cei şase ani de când Necolaiciuc se află pe listele de şedinţe ale instanţei, o sentinţă în aceste trei dosare.

Abuzul în serviciu şi corupţia sunt infracţiunile care l-au adus în faţa instanţei pe Necolaiciuc, iar faptul că fostul director al CFR ar fi prejudiciat compania cu aproximativ 56,7 milioane de euro i-a făcut pe procurori să redacteze alte trei rechizitorii, pe lângă cel care a fost deja confirmat de către Curtea de Apel Bucureşti, prin condamnarea sa la patru ani şi jumătate.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…