O elevă din Craiova, găsită moartă în Parcul Poporului, violată şi cu gâtul tăiat. Fata dispăruse de acasă de două săptămâni

O elevă din Craiova, găsită moartă în Parcul Poporului, violată şi cu gâtul tăiat. Fata dispăruse de acasă de două săptămâni

Corpul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit ieri, în jurul prânzului, în parcul Nicolae Romanescu din municipiul Craiova. Cadavrul, care era în stare avansată de putrefacție, a fost descoperit la marginea parcului, într-o zonă cu vegetație bogată, scrie GDS.RO.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj nu au oferit mai multe amănunte despre acest caz și au explicat că ancheta de moarte suspectă a fost preluată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
Anchetatorii şi legiştii urmează să stabilească cauza decesului tinerei. Potrivit unor surse judiciare, se pare că este vorba de o tânără de 17 ani, dată dispărută în urmă cu aproximativ două săptămâni de către familie. 

Fata de 17 ani lucra la o terasă din parc. Cadavrul fetei, avea gâtul tăiat şi, cel mai probabil, fusese violată, scrie adevărul.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!