Oprea: O susțin total pe Kovesi, a demonstrat că merită

Oprea: O susțin total pe Kovesi, a demonstrat că merită

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi că ar susține-o "total" pe Laura Codruța Kovesi pentru un nou mandat la conducerea Direcției Naționale Anticorupție (DNA), întrucât aceasta a demonstrat că merită iar lupta anticorupție a dus mult la întărirea statului român.

"Total. (...) Normal că o susțin. Nu uitați că a fost propusă și susținută și de Victor Ponta și de Cazanciuc și de mine. A demonstrat că merită acest lucru, chiar dacă îmi fac prieteni sau nu", a spus Oprea, la Adevărul, întrebat dacă ar susține-o pe Kovesi pentru un nou mandat la șefia DNA.

În acest context, Oprea a afirmat că România este o țară sigură, respectată de partenerii internaționali și care generează stabilitate și securitate. Vicepremierul a mai amintit că România apără peste 1.100 de kilometri la granița europeană într-un context greu de securitate.

"Așteptăm (...) niște discuții politice și măsuri politice în țări precum Germania sau altele, Franța, să primim ceea ce merităm, să intrăm măcar cu (...) aeroportul în Schengen", a spus Gabriel Oprea.

El a caracterizat lupta anticorupție drept "un moment istoric".

"Mă mai lasă și pe mine Victor Ponta să mai primesc niște delegați când nu are timp. (...) Oamenii se uită în jur, se uită unde am ajuns. Lupta asta anticorupție este un moment istoric care a dus mult la întărirea statului român", a adăugat Oprea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție