Paltin Sturdza, urmărit penal în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, audiat la DNA Braşov

Paltin Sturdza, urmărit penal în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, audiat la DNA Braşov

Beneficiarul celor peste 40.000 de hectare de pădure care ar fi fost retrocedate ilegal, Paltin Gheorghe Sturdza, este audiat, joi, la DNA Braşov, în dosarul în care sunt urmăriţi penal şi parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam.

Gheorghe Paltin Sturdza, urmaş al lui Dimitrie Sturdza şi fost proprietar a zeci de mii de hectare de pădure în Moldova, care ar fi obţinut ilegal peste 40.000 de hectare de pădure, a ajuns la DNA Braşov în jurul orei 11.30, fără a face declaraţii la intrarea în sediu.

La ora transmiterii acestei ştiri, audierile la DNA Braşov continuă.

Miercuri noapte, la DNA Braşov a fost audiat Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc , iar pe numele acestuia procurorii anticorupţie au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi cer instanţei supreme arestarea prenventivă a acestuia, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...