Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Patriarhul va oficia miercuri Sfânta Liturghie, la Catedrala patriarhală, la opt ani de la întronizarea sa

Patriarhul Daniel va oficia miercuri, la Catedrala patriarhală, Sfânta Liturghie, la opt ani de la întronizarea sa. De la ora 9,30, patriarhul va oficia Sfânta Liturghie în Catedrala patriarhală, înconjurat de ierarhi ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, preoți și diaconi, informează un comunicat al Patriarhiei Române transmis AGERPRES.

După Sfânta Liturghie, de la ora 11,30, va fi oficiată slujba de Te Deum, ca "mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru ajutorul primit în slujirea cu credincioșie a Bisericii Ortodoxe Române și a poporului român", menționează sursa citată.

De la ora 12,00, va avea loc un moment aniversar, în timpul căruia vor fi prezentate mesajele de felicitare din partea reprezentanților autorităților de stat centrale și locale, precum și ai altor instituții publice.

La eveniment vor participa ierarhi ai Sfântului Sinod, reprezentanți ai autorităților de stat centrale și locale, ai altor instituții publice, personalități ale vieții publice românești, membrii Permanențelor Consiliului Național Bisericesc și Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, clerici și mireni. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! Au intervenit AMERICANII! Filmul contracronometru al salvării Sorinei și abuzul de pe aeroport. Amănunt…

2 RoMAFIA Discuție despre o ȘPAGĂ de 500.000 de euro în biroul lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

3 HOPA! Radu Tudor, Antena 3, o acuză pe Dăncilă de TRĂDARE în favoarea Rusiei! „Vă dați seama cine conduce Româ…

4 Document Grindeanu, cu consiliera în Insulele Azore!

5 SURSE Ponta negociază cu Dăncilă nominalizarea Dacianei Sârbu pentru postul de comisar european. Adică nevastă…

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos