Percheziţii DNA în două judeţe

Percheziţii DNA în două judeţe

DNA efectuează percheziţii luni dimineaţă, în două judeţe, într-un caz de corupţie cu fonduri UE. Procurorii au descins în 8 locaţii, printre care şi Primăria Municipiului Botoşani.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, infracțiuni de serviciu, infracțiuni de fals, comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene, privind două proiecte:

- „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Botoșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice”,

- „Parc Regional de Agrement Turistic și Sportiv – Cornișa Botoșani”.

În cursul zilei de 23 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiile Suceava și Botoșani, reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii de Jandarmi Botoșani.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria