Percheziții în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, la persoane bănuite de contrabandă

Percheziții în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, la persoane bănuite de contrabandă

Polițiștii din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș au efectuat, luni, 15 percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă, de la care au confiscat bani, țigări, alcool și combustibil, potrivit comunicatului de presă remis AGERPRES de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

Perchezițiile au vizat 12 persoane, implicate în activități ilicite, acestea urmând a fi conduse la sediul IPJ Bistrița-Năsăud, pentru audieri.

"În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate 45 240 de țigarete, 1 000 litri de alcool etilic, 40 litri de alcool dublu rafinat, 50 litri de motorină, înscrisuri referitoare la efectuarea unor tranzacții cu țigarete, precum și 25 200 de lei și 1 200 de euro", se arată în informarea poliției.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii bistrițeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni de furt de combustibil și deținerea de produse accizabile nemarcate corespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.

AGERPRES (AS — autor: Tina Țucui, editor: Dănuț Pușcașu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...