Pilotul elicopterului SMURD, găsit de scafandri

Pilotul elicopterului SMURD, găsit de scafandri

Pilotul elicopterului SMURD care s-a prăbușit în lacul Siutghiol luni după-amiază a fost găsit de scafandri și adus la mal cu o șalupă.

El a fost urcat în ambulanță și urmează să fie transportat la Spitalul Județean Constanța.

''Vor fi aceleași proceduri, se încearcă resuscitarea lui. Va fi dus la Spitalul Județean. Este cea de-a treia persoană găsită. A mai rămas asistenta'', a anunțat secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Tot la Spitalul Județean Constanța, la Secția de Terapie Intensivă, au fost duși medicul Laura Vizitiu, recuperat de salvatori din apele lacului Sutghiol, și co-pilotul elicopterului, găsit de salvatori la o adâncime de aproximativ 6 metri, legat de scaun.

''Medicul care se afla în elicopterul SMURD (n.r. Laura Vizitiu) a decedat la Spitalul Județean. S-au făcut toate eforturile pentru a-i salva viața, dar din păcate nu s-a mai putut. Co-pilotul se află în continuare sub manevre de resuscitare, dar din păcate șansele de supraviețuire sunt extrem de minime'', a spus Arafat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”