Polițistul lovit de turc a MURIT

Polițistul lovit de turc a MURIT

Poliţistul Gheorghe Ionescu a murit în această dimineaţă la Spitalul Floreasca. Decesul a fost constatat în jurul orei 07.00. Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost rănit în timpul unei razii de milionarul turc, pe 2 august 2008. Omul de afaceri turc a refuzat să oprească la semnalele politistului şi a fost lovit la cap, provocându-i leziuni grave. 

Iniţial, şoferul, un cetăţean turc, a încetinit, dar în momentul în care a ajuns în dreptul poliţiştilor a accelerat şi l-a acroşat pe unul dintre ei. Străinul consumase alcool şi nu a oprit nici când s-a tras după el. Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost târât pe capotă aproximativ 500 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

După accident, bărbatul a fugit şi a intrat cu maşina într-un parapet.

Polițistul a fost vizitat joi de Raed Arafat și ministrul de Interne, Gabriel Oprea, aceștia încercând să afle dacă starea pacientului este mai bună, pentru a putea fi transferat la o clinică din Israel.

Arafat a precizat joi că starea polițistului este proastă, acesta aflându-se în comă indusă.

Mai mult de atât, polițistul avea probleme cu pancreasul și a suferit mai multe intervenții medicale.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!