Polițistul lovit de turc a MURIT

Polițistul lovit de turc a MURIT

Poliţistul Gheorghe Ionescu a murit în această dimineaţă la Spitalul Floreasca. Decesul a fost constatat în jurul orei 07.00. Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost rănit în timpul unei razii de milionarul turc, pe 2 august 2008. Omul de afaceri turc a refuzat să oprească la semnalele politistului şi a fost lovit la cap, provocându-i leziuni grave. 

Iniţial, şoferul, un cetăţean turc, a încetinit, dar în momentul în care a ajuns în dreptul poliţiştilor a accelerat şi l-a acroşat pe unul dintre ei. Străinul consumase alcool şi nu a oprit nici când s-a tras după el. Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost târât pe capotă aproximativ 500 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

După accident, bărbatul a fugit şi a intrat cu maşina într-un parapet.

Polițistul a fost vizitat joi de Raed Arafat și ministrul de Interne, Gabriel Oprea, aceștia încercând să afle dacă starea pacientului este mai bună, pentru a putea fi transferat la o clinică din Israel.

Arafat a precizat joi că starea polițistului este proastă, acesta aflându-se în comă indusă.

Mai mult de atât, polițistul avea probleme cu pancreasul și a suferit mai multe intervenții medicale.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”