Ponta își deleagă atribuțiile lui Oprea în perioada 10-17 februarie

Premierul Victor Ponta și-a delegat marți atribuțiile privind conducerea operativă a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea în perioada 10-17 februarie, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta a anunțat, marți, la începutul ședinței de guvern, că va face o vizită la Washington pentru întâlniri cu secretarul american al Comerțului și cu reprezentanți ai mediului de afaceri de peste ocean.

'O să merg la Washington pentru a avea întâlniri cu secretarul de stat al Comerțului și cu alți reprezentanți ai mediului de afaceri pe dimensiunea economică a Parteneriatului Strategic România — SUA. O spun de fiecare dată: la relații excelente economice și politice și militare trebuie să avem relații și mai bune economice', a afirmat prim-ministrul.

Acesta le-a cerut membrilor Cabinetului care au atribuții în domeniile economice să înlăture 'bariere administrative și birocratice', astfel încât țara noastră să fie atractivă din punct de vedere al investițiilor pentru oamenii de afaceri americani.

'Vreau să arătăm că suntem o țară în care merită să investești nu doar pentru că suntem parteneri strategici ai SUA, ci și pentru că avem o legislație și un sistem care sprijină investițiile americane', a susținut Ponta.

Potrivit unor surse politice, premierul urmează să plece în SUA marți seară și să revină în România la sfârșitul acestei săptămâni. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți cum este onorat şeful diviziei antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani de co…

2 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

3 Incredibil, în spitalul unde-a fost directoare șpăgăreasa PSD medicii trag la sorți cine să trateze pacienți c…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 ULTIMA ORĂ / Noi indicii că în China a început valul doi al epidemiei de coronavirus

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou