Ponta: Pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei avem două variante, ambele proaste

Ponta: Pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei avem două variante, ambele proaste

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seară, în localitatea botoşăneană Baisa, că în cazul finalizării lucrărilor la şoseaua de centură a Sucevei sunt două variante, ambele proaste, una de reziliere a contractului cu firma care execută lucrarea sau continuarea lucrărilor cu această firmă.

Ponta: Pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei avem două variante, ambele proaste (Imagine: Mihai Marginean/Mediafax Foto)

Ponta a spus că problema la şoseaua de centură a Sucevei nu vine de la Guvern, care a alocat fondurile necesare, ci de la constructor, care nu lucrează suficient de bine.

"Avem două variante, una proastă şi alta şi mai proastă. Varianta proastă este să stăm peste ei tot timpul şi să-i verificăm să lucreze şi varianta şi mai proastă este să reziliem şi să reluăm de la capăt toată procedura", a declarat premierul.

El a adăugat că directorul general al CNADNR a discutat cu constructorul şi că urmează ca în septembrie să fie dat în folosinţă un tronson al acestei şosele de centură.

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Suceava au fost reluate în acest an abia la sfârşitul lunii mai, în dimineaţa în care şantierul a fost vizitat de ministrul de atunci al Transporturilor, Dan Şova, care a avertizat firma de construcţii că din luna iulie intră pe penalităţi dacă nu finalizează lucrarea.

El i-a cerut constructorului să se mobilizeze şi să angajeze personal suficient, în condiţiile în care pe şantier se aflau 25 de angajaţi, fiind nevoie de 90-120 de muncitori.

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Suceava au început în 2008 şi ar fi trebuit să fie terminate în 12 iulie 2012, dar firma de construcţii a obţinut extensii de finalizare până în noiembrie 2013, iar apoi până în iulie 2014.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...