Poveste GORJEANĂ/Şi-a prins nevasta cu altul, l-a rezolvat pe ăla cu vătraiul şi apoi a înscenat un accident de maşină




Poveste GORJEANĂ/Şi-a prins nevasta cu altul, l-a rezolvat pe ăla cu vătraiul şi apoi a înscenat un accident de maşină

Un bărbat din judeţul Gorj a fost reţinut pentru 24 de ore, duminică, fiind acuzat că a ucis un consătean, după care a înscenat un accident rutier, victima fiind târâtă în stradă pentru a părea că a fost lovită de o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, Cătălin Buşe, suspectul, Constantin Mornea, a fost audiat timp de mai multe ore începând de sâmbătă seară, într-un dosar care viza iniţial găsirea unui şofer care ar fi fugit de la locul unui accident rutier comis în comuna Bărbăteşti.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz marţi, după ce au fost sesizaţi că un localnic de 40 de ani, Dan Cojocaru, şi-a pierdut viaţa după ce ar fi fost lovit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul accidentului rutier. Poliţiştii au făcut verificări în zonă pentru a-l găsi pe şoferul fugar, însă nu au descoperit niciun indiciu care să îi ajute în rezolvarea cazului.

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au aflat însă că soţia bărbatului decedat ar fi fost surprinsă de acesta în timp ce întreţinea relaţii intime cu actualul suspect, iar între cei trei a izbucnit un scandal, Dan Cojocaru fiind ucis după ce a fost lovit cu un vătrai. Ulterior, el a fost târât în stradă pentru a părea că a fost lovit de un autoturism, după care bărbatul suspectat de crimă s-a ocupat de toate formalităţile şi a suportat costurile pentru înmormântarea acestuia.

Duminică, suspectul va fi dus la Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă, anchetatorii solicitând arestarea acestuia pentru 30 de zile.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...