Prahova: Nouă dintre răniții de la Băicoi au rămas internați în SJU Ploiești

Prahova: Nouă dintre răniții de la Băicoi au rămas internați în SJU Ploiești

Nouă dintre cei 19 răniți care au ajuns, marți seară, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești în urma accidentului care a avut loc la Băicoi au rămas internați, aceștia având diverse traumatisme, unei femei fiindu-i amputată o mână. Purtătorul de cuvânt al SJU Ploiești, medicul Andrei Ilinca, a declarat, miercuri, că 19 persoane au fost aduse cu ambulanțele la această unitate sanitară, nouă dintre ele rămânând internate, iar celelalte primind îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Șase dintre cei nouă pacienți care au rămas la spital sunt internați pe secția de chirurgie plastică, ceilalți trei fiind la chirurgie generală, ORL și ortopedie.

Potrivit sursei citate, majoritatea victimelor au suferit contuzii toracice, fracturi ale membrelor superioare, plăgi la nivelul scalpului și al feței și traumatisme cranio-faciale minore, unei femei fiindu-i amputată o mână ca urmare a traumatismului major suferit.

Inițial, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, marți noapte, că două persoane au suferit amputații în urma accidentului.

Surse oficiale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au declarat, pentru AGERPRES, că microbuzul în care se aflau răniții efectua curse pe ruta Cartier 'Dâmbu' din Băicoi—Florești 'Michelin'.

Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 45 de ani care conducea un TIR nu i-ar fi acordat prioritate de trecere microbuzului pe care l-a acroșat, în cauză fiind întocmit dosar penal, iar cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…