Restricții de trafic luni și marți pentru desfășurarea unor acțiuni de comemorare

Restricții de trafic luni și marți pentru desfășurarea unor acțiuni de comemorare

Brigada Rutieră anunță că luni și marți vor fi instituite restricții de circulație în mai multe zone, pentru desfășurarea unor acțiuni de comemorare a eroilor martiri ai Revoluției din decembrie 1989. Luni, începând cu ora 10,00, la Cimitirul Eroilor Revoluției vor avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea circulației între orele 8,45 — 10,30 pe Calea Șerban Vodă, de la Șos. Olteniței și până la strada de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șos.Viilor.

De asemenea, de la ora 12,30, în Piața Universității va avea loc o altă ceremonie, motiv pentru care circulația va fi restricționată între orele 11,30 și 14,30 pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și str. Batiștei (sensul de mers către Piața Romană) și banda IV a sensului spre Piața Universității, între str. Batiștei și Piața Universității, precum și banda I de circulație, între str. Batiștei și str. Dem. I. Dobrescu, sensul către Piața Romană.

Traficul rutier în Piața Romană va fi restricționat în intervalul 13,15 — 13,45, cu intermitențe, pe durata ceremonialului și depunerii de coroane la Troiță.

Între 16,00 și 16,15, în Piața Universității, la crucea de piatră din scuarul Bulevardului Nicolae Bălcescu, se va desfășura o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori, urmată de activități de omagiere și proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989 în zona Fântânii de la Arhitectură. Traficul va fi restricționat numai pe momentul traversării spre și de la locațiile menționate mai sus.

Marți, de la ora 9,00, în Piața Revoluției va avea loc o depunere de coroane. Restricțiile de trafic vor fi impuse între orele 7,30 și 10,00 pe Calea Victoriei, între Str. Dem I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu (banda de lângă pista pentru bicicliști).

Alte ceremonii vor fi la Radiodifuziunea Română, cu restricționarea traficului rutier între orele 9,30 — 11,00 pe str. G-ral Berthelot, iar de la ora 11,00, în fața Televiziunii Române (la Troiță), unde nu se va circula între orele 10,30 și 12,00 pe Calea Dorobanților, banda I, între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri prezenți în zonele menționate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

5 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!