Restricții de trafic luni și marți pentru desfășurarea unor acțiuni de comemorare

Brigada Rutieră anunță că luni și marți vor fi instituite restricții de circulație în mai multe zone, pentru desfășurarea unor acțiuni de comemorare a eroilor martiri ai Revoluției din decembrie 1989. Luni, începând cu ora 10,00, la Cimitirul Eroilor Revoluției vor avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea circulației între orele 8,45 — 10,30 pe Calea Șerban Vodă, de la Șos. Olteniței și până la strada de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șos.Viilor.

De asemenea, de la ora 12,30, în Piața Universității va avea loc o altă ceremonie, motiv pentru care circulația va fi restricționată între orele 11,30 și 14,30 pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și str. Batiștei (sensul de mers către Piața Romană) și banda IV a sensului spre Piața Universității, între str. Batiștei și Piața Universității, precum și banda I de circulație, între str. Batiștei și str. Dem. I. Dobrescu, sensul către Piața Romană.

Traficul rutier în Piața Romană va fi restricționat în intervalul 13,15 — 13,45, cu intermitențe, pe durata ceremonialului și depunerii de coroane la Troiță.

Între 16,00 și 16,15, în Piața Universității, la crucea de piatră din scuarul Bulevardului Nicolae Bălcescu, se va desfășura o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori, urmată de activități de omagiere și proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989 în zona Fântânii de la Arhitectură. Traficul va fi restricționat numai pe momentul traversării spre și de la locațiile menționate mai sus.

Marți, de la ora 9,00, în Piața Revoluției va avea loc o depunere de coroane. Restricțiile de trafic vor fi impuse între orele 7,30 și 10,00 pe Calea Victoriei, între Str. Dem I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu (banda de lângă pista pentru bicicliști).

Alte ceremonii vor fi la Radiodifuziunea Română, cu restricționarea traficului rutier între orele 9,30 — 11,00 pe str. G-ral Berthelot, iar de la ora 11,00, în fața Televiziunii Române (la Troiță), unde nu se va circula între orele 10,30 și 12,00 pe Calea Dorobanților, banda I, între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri prezenți în zonele menționate.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante