REZULTATE BACALAUREAT 2014 Buzău: Peste 30 la sută dintre absolvenţii de liceu au promovat în a doua sesiune

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Buzău: Peste 30 la sută dintre absolvenţii de liceu au promovat în a doua sesiune

Peste 30 la sută dintre absolvenţii de liceu din judeţul Buzău care au susţinut sesiunea de toamnă a bacalaureatului au promovat, oficialii din Inspectoratul Şcolar precizând că ”era de aşteptat” un astfel de rezultat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Buzău: Peste 30 la sută dintre absolvenţii de liceu au promovat în a doua sesiune (Imagine: Adi Piclisan/ Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului general al IS J Buzău, Geta Burducea, 30, 08 la sută dintre absolvenţii de liceu care au susţinut sesiunea de toamnă a bacalaureatului au promovat examenul, rezultatele fiind asemănătoare cu cele obţinute anii trecuţi, în aceeaşi sesiune.

Conform sursei citate, la Buzău, au fost înscrişi la bacalaureatul de toamnă 1.571 de elevi, însă doar 883 au fost evaluaţi, restul lipsind sau fiind eliminaţi după ce au fost prinşi încercând să fraudeze examenul. Dintre aceştia, au luat examenul 394 de candidaţi.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski