REZULTATE BACALAUREAT 2014 Constanţa: 16,11 la sută dintre elevi au promovat în sesiunea de toamnă

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Constanţa: 16,11 la sută dintre elevi au promovat în sesiunea de toamnă

Rata de promovare la sesiunea de toamnă a bacalaureatului în judeţul Constanţa este de 16,11 la sută, înainte de contestaţii, aceasta fiind în creştere cu aproape patru procente faţă de perioada similară a anului trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Constanţa: 16,11 la sută dintre elevi au promovat în sesiunea de toamnă (Imagine: Raul Stef/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, în sesiunea august - septembrie a bacalaureatului au promovat 365 de candidaţi, adică 16,11 la sută. Cele mai multe medii, respectiv 326, au fost înregistrate între 6 şi 6.99.

În această sesiune a bacalaureatului au absentat 416 candidaţi, iar 30 absolvenţi de liceu au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, ei pierzând dreptul de a mai susţine examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Contestaţiile vor putea fi depuse pe data de 1 septembrie, între orele 12.00 -16.00, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 4 septembrie.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

5 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid