Satu Mare: Mircea Govor, suspendat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Satu Mare: Mircea Govor, suspendat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Fostul lider al PSD Satu Mare, Mircea Govor, aflat în arest preventiv, a fost suspendat marți din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare. Potrivit unei informării transmisă presei, prefectul a emis ordinul prin care Govor este suspendat pe perioada arestului.

"În urma adresei Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, în dosar nr. 191/P/2015, înregistrată la Instituția Prefectului județul Satu Mare sub nr. 15222/29.12.2015, (Prefectul — n.r.) a emis Ordinul nr.272/29.12.2015, privind suspendarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Govor Mircea Vasile, vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, pe perioada arestului preventiv, începând cu data de 23.12.2015 până la data de 21.01.2016", precizează sursa citată.

Președinte al PSD Satu Mare și vicepreședinte al Consiliului Județean, Mircea Govor a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost reținut de procurorii DNA pentru folosirea influenței sau autorității, de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și șantaj în formă agravată. El și-a dat demisia din funcția de președinte al filialei județene a PSD, conducerea fiind preluată de primarul Dorel Coica, președinte executiv al PSD Satu Mare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!