Satu Mare: Mircea Govor, suspendat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Fostul lider al PSD Satu Mare, Mircea Govor, aflat în arest preventiv, a fost suspendat marți din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare. Potrivit unei informării transmisă presei, prefectul a emis ordinul prin care Govor este suspendat pe perioada arestului.

"În urma adresei Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, în dosar nr. 191/P/2015, înregistrată la Instituția Prefectului județul Satu Mare sub nr. 15222/29.12.2015, (Prefectul — n.r.) a emis Ordinul nr.272/29.12.2015, privind suspendarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Govor Mircea Vasile, vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, pe perioada arestului preventiv, începând cu data de 23.12.2015 până la data de 21.01.2016", precizează sursa citată.

Președinte al PSD Satu Mare și vicepreședinte al Consiliului Județean, Mircea Govor a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost reținut de procurorii DNA pentru folosirea influenței sau autorității, de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și șantaj în formă agravată. El și-a dat demisia din funcția de președinte al filialei județene a PSD, conducerea fiind preluată de primarul Dorel Coica, președinte executiv al PSD Satu Mare.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor