Şcoala Antenei3 nu se dezminte/Andrei Bădin a luat mită de la Duicu

Şcoala Antenei3 nu se dezminte/Andrei Bădin a luat mită de la Duicu


Realizatorul TV Andrei Badin este pus sub învinuire de către procurori, sub acuzația de șantaj, după ce președintele Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, i-a făcut plângere penală, informează surse citate de presă.

  Andrei Bădin nu a mai apărut, marți, în emisiunea sa de la B1 TV. În locul său a prezentat emisiunea, Nelu Barbu. 

Realizatorul Andrei Bădin a plecat de la Antena3 la B1 în 2010.

Potrivit Hotnews, care citează Realitatea TV, procurorii susțin că Andrei Badin, de la postul B1Tv, ar fi primit bani de la Duicu ca să nu realizeze o emisiune pe tema afacerilor pe care le derula fiului ministrului Muncii, Rovana Plumb.

La randul său, încă din 1 iulie, publicția news-mehedinti.ro a relatat că în urmă audierii lui Duicu, procurorii au găsit în interceptarile telefonice de la dosar, o convorbire în care Bădin îi cere "bani de concediu" lui Duicu.

Potrivit unor surse citate de publicația locală, Adrian Duicu ar fi înregistrat de curând la DNA o plângere penală împotriva lui Andrei Badin, pentru șantaj.

Din discuțiile care apar în interceptări, ar exista o convorbire în care realizatorul B1 Andrei Bădin se laudă că deține mai multe înregistrări și poze compromițătoare cu ministrul Rovana Plumb, pe care intenționează să le difuseze în cadrul emisiunii "Actualitatea Românească".

Ulterior, tot în convorbirile telefonice apare o discuție între Adrian Duicu și Bădin, președintele Consiliului Județean Mehedinți încercând să îi spună realizatorului să nu facă această emisiune. În schimb, Andrei Bădin îi cere lui Duicu "o recompensă" pe motivul că și-ar dori să plece "într-o excursie".

Adrian Duciu este de acord și îi cere lui Bădin un cont pentru a-i putea transefera suma de bani cerută, aproximativ 5.000 de lei. Pe interceptările din dosar apare un sms trimis de Bădin către Duicu cu detaliile unui cont bancar, iar ulterior plata a fost făcută din contul uneia din cele trei societăți deținute de către familia Duicu, către contul indicat de Bădin.

Reamintim faptul că la un moment dat, Andrei Bădin a relizat emisiuni în cadrul televiziuni Tele2 din Drobeta Turnu Severin, post de televiziune patronat de către Adrian Duicu, perioadă în care se număra printre apropiații fostului președinte CJ Mehedinți, fiind alături de el nu doar profesional, ci și la întâlniri restrânse.


Andrei Badin, deconspirat ca agent acoperit... de ZiaristiOnlineTV


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...