Ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților a început

Ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților a început

Ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților în care urmează să se dea rapoarte pe cererile cu privire la arestarea preventivă a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu a început. Cei doi deputați au fost invitați la comisie pentru a își spune punctele de vedere. Ei au fost prezenți de miercuri dimineață în Palatul Parlamentului pentru a-și consulta dosarele.

Comisia va discuta mai întâi cererea care îl privește pe Ioan Oltean, iar apoi pe aceea referitoare la Cătălin Teodorescu.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea arestării preventive a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu, urmăriți penal în dosarul despăgubirilor ANRP către omul de afaceri Mihai Rotaru. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”