Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

Piedone a terminat clasa a IX-a în 1980, la liceul „George Coşbuc” din Bucureşti, cu media generală 5,42. În clasa a X-a, a obținut media generală 5,33, după care a făcut o pauză de 13 ani. În 1996, el a terminat clasa a XI-a la liceul „Dimitrie Bolintineanu”, cu media generală 5,22.

De cealaltă parte, clasa a XII-a a terminat-o la Grup Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti”, în anul următor, 1997, cu media generală 5,26. Ajunge şi în clasa a XIII-a, special concepută pentru cei de la fără frecvenţă, pe care a absolvit-o, tot la „Dimitrie Gusti”, cu media generală 5,70.

În ceea ce privește Bacalaureatul, el a obținut următoarele note: 5,12, la Limba şi literatura română (scris), 6 la proba orală, iar 5 la Matematică.

Chiar dacă nu s-a descurcat prea bine la școală, el a terminat apoi și o facultate, după cum mărturisea într-un interviu acordat jurnalistei Denise Rifai.

La 35 de ani, Piedone s-a înscris la Științe Economice la Universitatea Petroșani, altă instituție de învățământ renumită ca fiind „fabrică de diplome pentru politicieni”.

„În ziua de astăzi, dacă nu esti un absolvent de o facultate nu poți să dai pentru funcționar public sau nu poți să intri într-o corporație. La un moment dat, dacă te uiți în traistă vezi că ai bani, nu te mai interesează cartea Dar și cu bani în traistă am conștientizat că îmi trebuie carte. Și la sfârșit, îmbinate amândouă, suntem astăzi față în față!”, a spus Piedone la Rifai, potrivit Playtech. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

5 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene