SEMNAL pentru PENALII din Parlament/ MAJORITATEA ROMÂNILOR consideră că DNA și SRI ar trebui să aibă MÂNĂ LIBERĂ în anchete

SEMNAL pentru PENALII din Parlament/ MAJORITATEA ROMÂNILOR consideră că DNA și SRI ar trebui să aibă MÂNĂ LIBERĂ în anchete

Mai bine de jumătate dintre români (52%) consideră că DNA și SRI ar trebui să aibă "mână liberă în anchete, chiar dacă unele drepturi și libertăți sunt puse sub semnul întrebării", potrivit unui barometru de opinie Avangarde, remis vineri AGERPRES.

La întrebarea "în opinia dumneavoastră, DNA și SRI ar trebui să aibă mână liberă în anchete, chiar dacă unele drepturi și libertăți sunt puse sub semnul întrebării", 52% dintre cei chestionați au răspuns "da", 28% au spus "nu", iar 20% au spus "nu știu/ nu răspund".

Cercetarea Avangarde a fost realizată în perioada 21 — 29 aprilie, pe un eșantion de 950 de persoane de 18 ani și peste. Metoda de culegere a datelor a fost față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia. Selecția gospodăriilor s-a făcut după metoda "random route", iar cea a persoanelor după regula "persoana care își aniversează ziua de naștere cel mai aproape de începutul anului". Eroarea maximă tolerată este de plus/ minus 3,18%, pentru un interval de încredere de 95%. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis