Sibiu: Autospeciala de ridicat mașini a dărâmat un stâlp, care a avariat un automobil parcat regulamentar

Sibiu: Autospeciala de ridicat mașini a dărâmat un stâlp, care a avariat un automobil parcat regulamentar

Un șofer sibian care și-a parcat regulamentar mașina s-a trezit vineri cu un stâlp prăbușit peste automobilul său, după ce angajații firmei de ridicat mașini din municipiu au agățat cu autospeciala, în mers, acest stâlp care s-a rupt și a căzut în urma lor, conform unuia dintre martorii evenimentului, care a postat o fotografie cu acest incident pe pagina sa de Facebook.

Foto: (c) Zeno Popovici / Facebook

Imaginea cu autospeciala de ridicat mașini, care doboară un stâlp peste o mașină parcată legal, a adunat în numai câteva minute zeci de vizualizări.

În fotografie se poate vedea cum angajații firmei aveau deja un automobil ridicat pe platformă pe care îl transportau, însă au reușit să tragă după ei și un stâlp.

Pagubele vor fi suportate de societatea SC Piețe SA, din subordinea Primăriei, cea care se ocupă de ridicări auto în municipiul Sibiu.

"În cazul acestui accident a fost sesizat Inspectoratul de Poliție care a întocmit un proces verbal de constatare. SC Piețe SA va acoperi daunele provocate prin asigurarea contractată, aceasta acoperind și astfel de daune care pot surveni în activitatea zilnică", a declarat vineri, pentru AGERPRES, Mirela Gligore, Șef Serviciu Presă și Comunicare din Primăria Municipiului Sibiu.

AGERPRES / (A — autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka